• 21.09.2017 kl. 17:29

Hjemmelaget ansiktsmaske og skrubb

Hei alle sammen! Jeg har laget to masker som jeg har tenkt å dele med dere! Den ene masken, er til ansiktet, og den andre er en skrubb til kroppen, men den fungerer også til ansiktet. Jeg ble inspirert da jeg så Maja Hattvang på god morgen Norge i går. Hun har skrevet en egen bok med forskjellige ansiktsmasker, hvor hun kommer med mange forskjellige oppskrifter til hjemmelaget hudpleie produkter. Dette er en bok som jeg ønsker meg til jul! Under god morgen Norge, viste hun hvordan man kan lage sin egen ansiktsmaske og mye annet, som jeg da ville prøve ut! I går lagde jeg kaffeskrubben, som jeg brukte til hele kroppen, og huden ble utrolig myk etterpå! Så i dag hadde jeg lyst til å prøve å lage en ansiktsmaske som hun også viste oppskriften på!

Det du trenger:

Til den gule masken:

En ss naturell yoghurt

ca en ts gurkemeie

Bland det sammen i en kopp, og smør det utover ansiktet. Ha på i ca 30 minutter.

 

Til kaffeskrubben:

Litt kaffegrut

Dobbelt så mye olivenolje

Bland det sammen i en kopp, og skrubb kroppen, og gjerne ansiktet litt forsiktig.

Håper du får en fin dag!

#hjemmelaget #hudpleie #spa #DIY

 • 20.09.2017 kl. 15:49

Smoothie med smak av Snickers

Hej allihopa! Her om dagen kom jeg over en smoothie oppskrift med Snickerssmak. Det var utrolig godt, og jeg tenkte derfor å dele den med dere i dag! Oppskriften er hentet HER, men jeg har gjort litt endringer på den. Smoothien passer perfekt som kveldssnacks eller som dessert, og den smaker utrolig godt!

Det du trenger er:

Et par never grønnkål/spinat

En til to ts 100% kakao

En til to ss peanøttsmør

En halv frossen banan

ca 2 dl havremelk/vanlig melk

En klype salt

Bland alle ingrediensene i en blender. Putt smoothien i et glass, og topp gjerne med litt nøtter og mørk sjokolade.

Håper dere får en fin dag!

#helse #kosthold #smoothie

 • 15.09.2017 kl. 18:40

Spelt pannekaker

Hei dere! I går lagde vi utrolig gode speltpannekaker, som smaker akkurat det samme som vanlige pannekaker! Forskjellen på oppskriften er at jeg har valgt å bytte ut hvetemelet med siktet spelt/sammalt spelt. Smaken og formen er akkurat den samme som tidligere! Denne oppskriften har jeg laget mange ganger før, og den faller alltid i smak hos alle her hjemme og våre gjester! Og ekstra gode er de med hjemmelaget syltetøy! Jeg kan legge ut oppskriften på det også om dere vil!

Bland mel, salt og kokosblomstsukker sammen. Tilsett halvparten av melken, og rør til en klumpfri røre. Ha 3 ss smeltet smør i røren, deretter tilsetter du litt og litt av resten av melken. Til slutt putter du i eggene. La røren svelle i ca. 20 minutter. Stek pannekakene med litt smør, og nyt de!

 • 13.09.2017 kl. 19:00

Grønn smoothie

Hei alle sammen! I dag våknet jeg opp til fint vær ute, og det var rett og slett helt nydelig! Solen skinte gjennom skoledagen, og det gjør virkelig godt med sjela. I dag tenkte jeg å dele en supergod smoothieoppskrift med dere! Jeg har laget denne et par ganger, og den er utrolig sunn og ikke minst god! Denne smoothien inneholder blant annet grønnkål, som er den grønnsaken med mest antioksidanter. Vi har tidligere laget mye grønnkålchips her hjemme, noe som også smaker veldig godt og sprøtt. Jeg legger gjerne ut oppskriften på det også om dere vil.

Til et glass grønn smoothie:

Et par never grønnkål

Sitronsaft av en halv sitron

Litt vann

Et par biter frossen banan

Et par biter frossen mango

En pære

En klementin

Eventuelt mer frukt og grønnsaker som for eksempel druer/eple/spinat

 

Slik gjør du:

Bland alt i en blender til det har blitt en rennende smoothie. Nam!

Nyt den gode og sunne smoothien!

Har dere smakt grønn smoothie før?

 • 11.09.2017 kl. 18:31

Søtpotetchips

Hei alle sammen! Det er lenge siden jeg har lagt ut noe her på bloggen. Jeg har savnet det veldig, så nå er det virkelig på tide! Jeg tenkte å dele en oppskrift med dere i dag! Nemlig søtpotetchips! Ikke helt vanlige, som er bakt i ovnen, men faktisk i mikrobølgeovnen! Denne oppskriften kom jeg over i sommerferien, med vanlige poteter, som fungerer veldig bra, og de blir utrolig gode! Men for et par uker siden prøvde jeg med søtpotet, og gurimalla, det er godt!

Det du trenger er:

En søtpotet (jeg brukte ikke en hel denne gangen)

Litt rapsolje

En klype salt

 

Slik gjør du det:

Skjær opp søtpotet i skiver. Smør litt rapsolje på en tallerken, og legg søtpotetskivene på tallerkenen. Strø en klype salt over skivene og putt tallerkenen i mikrobølgeovnen i ca 6-7 minutter på høyeste varme. Hvis potetskivene ikke er veldig sprø, når de er ferdige, kan du legge de på litt papir, og la de "tørke" et par minutter.

Server, og nyt!

 

Nam!

 • Maren

  Hei! Jeg heter Maren, og jeg er 16 år! På fritiden går jeg på dans, som er noe jeg trives veldig godt å gjøre! Jeg har en stor interesse for sunn mat, livsstil og skjønnhet som jeg har lyst til å skrive mye om på bloggen min! Jeg håper du vil lese bloggen min!


  KONTAKT


  maren.witbro@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Kategorier

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits