• 27.07.2016 kl. 21:46

Sunn iskrem

Hei! I dag har jeg laget noe som jeg synes er utrolig godt! Det smaker alltid godt, og spesielt passer det med en is i sommervarmen! Så jeg tenkte å dele denne oppskriften med dere, så man kan lage en sunn iskrem også!

Ingredienser:

(Du bestemmer selv hvor mye av hver ingrediens du vil ha, men til en person holder det med en banan. Deretter kan du smake til med resten av ingrediensene).

Banan

Melk

100% kakao eller annet ønske som smak til isen

Evt. honning som gjør isen litt ekstra søt

Fremgangsmåte:

Før du starter med å lage isen, må du fryse ned bananer i biter. Etter noen timer, kan du ta ut bananene av fryseren.

Bananbitene skal i en blender med litt melk, slik at det blir lettere å blande det sammen. (Du kan også bruke kokosmelk, havremelk eller annen melk). Da bananbitene og melken er blandet sammen til en "is konsistens" kan du legge til hva du måtte ønske å ha som smak til isen. Jeg valgte 100% kakao pulver. Når alt er blandet, kan du smake på isen, og servere når den er klar!

Liker du is?

 

 • 23.07.2016 kl. 13:00

Verdens beste pesto♥

Pesto er noe som jeg synes er utrolig godt!! Mamma har lært meg å lage hjemmelaget pesto, og det er virkelig verdens beste pesto!! Jeg elsker å bruke pesto til salat og pasta, men også på et deilig brød med gode oster! Siden man kan bruke pesto til så mange forskjellige måltider, måtte jeg bare dele denne gode oppskriften med dere: Jeg startet med basilikum, ristede pinjekjerner, oliven olje og parmesan i en stavmikser. (om pinjekjernene ikke er ristet fra før, kan du frese de i en stekepanne med litt smør og salt til en gyllen farge). La ingrediensene blades godt i stavmikseren til en konsistens som du liker. Smak til med salt og pepper. Jeg og mamma er veldig glad i å ha chili og hvitløk i pestoen, så om du vil ha en litt sterkere smak, kan du tilsette litt av det du liker i stavmikseren. Når alt er bandet godt sammen, kan du smake om den er ferdig.


Pesto! :)

Liker du pesto?♥

 • 22.07.2016 kl. 19:28

Sommerferie!

 Hei! Jeg heter Maren! Jeg er 15 år, og jeg har en stor lidenskap for sunn mat, livsstil og skjønnhet! På bloggen kommer jeg til å blogge om mye innenfor dette, og jeg håper du har lyst til å lese bloggen min videre! 😊

I dag har det vært utrolig varmt, virkelig helt herlig vær! Jeg og en venninne som heter Marthe, var ute å kjøre vannscooter i formiddag! Det er så gøy!! Det er virkelig helt nydelig her på Koster, og temperaturen er så himmelsk! Hele 28 grader i skyggen!! Når vi kjørte møtte vi Kostervåg, som er fergen mellom Strømstad og Kosterøyene. Det er så morsomt å kjøre i bølgene, men det er veldig viktig å være forsiktig! Jeg er veldig forsiktig på vannscooteren vår!

Senere badet vi i sjøen i nesten en time!! Vannet er så deilig nå, det er 22 grader i sjøen!! Jeg og Siril, søsteren min har vært på en liten tur til Langgjerdet, som er ved linfergen som går mellom Nord- og Syd-Koster. 

Jeg synes dette skiltet var veldig fint.Så koselig å hilse på!

De er så søte!

Håper dere har hatt en fin dag! Kos dere videre!! Vi snakkes:)


 

 

 • Maren

  Hei! Jeg heter Maren, og jeg er 16 år! På fritiden går jeg på dans, som er noe jeg trives veldig godt å gjøre! Jeg har en stor interesse for sunn mat, livsstil og skjønnhet som jeg har lyst til å skrive mye om på bloggen min! Jeg håper du vil lese bloggen min!


  KONTAKT


  maren.witbro@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Kategorier

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits