• 01.11.2016 kl. 16:37

Sjokoladeboller med dadler

Hei alle sammen! I dag fikk jeg veldig lyst til å bake! Jeg så litt rundt på nettet og fant fine bilder av sjokoladeboller dyppet i kokos. Dette så utrolig godt ut, så jeg tittet på oppskriften, og så at vi hadde alle ingrediensene hjemme. Oppskriften består av 15 dadler, en ts kanel, en ts kardemomme, en til to ts med kokosolje, en til to ts kokosblomstsukker, to til tre ts 100% kakao.

Du velger selv om du vil ta alle ingrediensene i en blender eller om du veldger å mose dadlene på en fjøl og deretter tilsetter resten. Jeg bruke en blender fordi dadlene var litt harde, så jeg tilsatte litt vann. Men jeg tror det går fint å blande alt sammen på en fjøl. Når alle ingrediensene er blandet sammen til en tykk konsistens, bruker du en teskjee og hendene dine til å lage små boller. Dette dypper du i kokos, eller annet topping etter eget ønske. Du kan også bruke hakkede nøtter. Når bollene er dekket med kokos, setter du de i kjøleskapet til de skal spises.Dette ble resultatet, og det ble utrolig godt!

Er du glad i kombinasjonen mellom kokos og sjokolade?

  

Elisabeth

09.11.2016 kl. 21:05
Nammm... Disse bollene fikk jeg lyst til å lage!! Skal kjøpe dadler i morgen :)

Maren

12.11.2016 kl. 23:00
Elisabeth: <3
 • Maren

  Hei! Jeg heter Maren, og jeg er 16 år! På fritiden går jeg på dans, som er noe jeg trives veldig godt å gjøre! Jeg har en stor interesse for sunn mat, livsstil og skjønnhet som jeg har lyst til å skrive mye om på bloggen min! Jeg håper du vil lese bloggen min!


  KONTAKT


  maren.witbro@gmail.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Kategorier

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits